Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS VISTA ALEGRE - CARME

Navegació

Menú principal

Noticies del 2018

14/07/2018
Canviem de web!

Aquest estiu ens renovem i fem canvis al web de l'Associació

Web AAVV vistalegre Veure galeria Ampliar imatge

L’Ajuntament de Girona ha abandonat el projecte del Portal d’Entitats que donava allotjament gratuït i gestor de continguts a les pàgines web de les entitats de la ciutat. (una llàstima...)

Ens han explicat que després d’avaluar l’escàs ús que es feia d’aquest recurs per part de les entitats i l’augment d’eines i opcions assequibles d’aquest tipus que hi ha al mercat, es va decidir no renovar el contracte que tenien amb l’empresa subministradora. I ens han ofert una formació bàsica d'introducció a  Wordpress.

Per tant, ens renovem i properament estrenarem un vestit nou pel web de l’associació.

No podem dir que fem una pàgina web nova, perquè el nostre lloc web té uns 12 anys d’història. No obstant, l’ús de nova tecnologia malauradament, no sempre és compatible amb la queda obsoleta.

Per totes dues coses, ( mantenir el contingut històric i adaptar-nos als nous formats) hem descarregat una còpia completa de pràcticament tot el contingut del nostre web actual i el deixarem disponible a l’ordinador del Local Social. Serà consultable sense connexió a Internet i qui vulgui, se’l podrà copiar en un llapis de memòria.

Paral·lelament, farem tria de les nostres publicacions històriques i algunes les tornarem a penjar al web nou per tal que la gent nova del barri conegui millor les nostres vivències com a Associació de Veïns. Això ho anirem fent els propers mesos. Tenim història!

Ara per ara, és la millor solució que hem trobat.

Per seguir el dia a dia de l’Associació, properament ,  ens trobareu a l’adreça www.veinsvistalegrecarme.cat  

Mentrestant, qui vulgui i disposi d’Internet,  té 15 dies, fins el 30 de juliol,  per descarregar-se lliurament les imatges o informacions que desitgi i que encara són vives a la xarxa. Tingueu cura de fer-ne un ús personal i respectar els drets d’imatge de tothom. A partir l’agost caldrà posar-se en contacte amb l’Associació per desar copies d’imatges antigues des del Local Social.

Aquest estiu, doncs, web nova!