Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS VISTA ALEGRE - CARME

Navegació

Menú principal

Noticies del 2018

24/05/2018
Carme - Vista Alegre a Temps de Flors

El nostre barri ha participat amb ganes a Temps de flors 2018, estrenant dos nous grans espais: El Pont de Lorenzana i les "Altres" façanes del Onyar.

temps de flors a Vista Alegre Veure galeria Ampliar imatge

En total han estat 4 els espais del barri, els que hi han participat.
 
Al pont de Lorenzana, tres joves arquitectes (Mar Cabarroques, Adela Geli i Xavier Raya) s'han estrenat en nom de l'Associació de Comerciants  aixecant una onada de flors sobre el pont de Lorenzana. 
 
Al Riu, la comunitat de Carme 64, amb Susan Powell al timó, ens ha sorprès a tots donant la benvinguda als visitants de Girona, des del que ells en diuen," Les Altres cases de l'Onyar'  amb artístiques flors als balcons. 
 
 
El Restaurant la LLosa ens ha deixat la nota reivindicativa amb un bonic muntatge aparador de "temps de Grocs" que convidava a fer-se una selfi d'estima a Catalunya.
 
I ja al Jardí de la Infància, sortint del barri, els nostres escolars de l'Annexa  van aixecar fins dalt de la Muralla una gran passera de llibertat feta de tubs pintats i flors. Aquesta va ser una obra viva, que va patir amb la tempesta del primer dissabte i va saber reneixer  amb dignitat i bellesa. Per l'AMPA i tota la comunitat Annexa, el muntatge és tot una aventura:  mireu mireu 
 
D'aventura també en vam tenir al pont, doncs se'ns hi va fer un niu d'abelles o de vespes  i els mossos van haver de tancar-lo unes hores l'últim dissabte!